Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Λάμπης Τσιμάς ο Μεγάλος Ευεργέτης

Αδιάκοπη πορεία… ανιδιοτελούς κοινωνικής Προσφοράς
Ο μεγαλύτερος εν ζωή Ευεργέτης της πόλης του Βόλου και ιδανικός εκφραστής της ροταριανής φιλοσοφίας, τ. πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου Λάμπης Τσιμάς, εξακολουθεί να πορεύεται αδιάκοπα τον δρόμο της ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Ο τ. ρ. πρόεδρος Λάμπης προχώρησε στην Τρίτη κατά σειρά δωρεά, για την κάλυψη εξόδων ανακατασκευής και προμήθειας νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, της τρίτης επέκτασης μονάδας χημειοθεραπείας, του Νοσοκομείου Βόλου. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου, θέλοντας να τιμήσει τον μεγάλο δωρητή ροταριανό Λάμπη, διοργανώνει την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 12η μεσημβρινή, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νοσοκομείου Βόλου, επίσημη εκδήλωση εγκαινίων με την παρουσία Θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του Νομού και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Αγαπημένοι φίλοι Θα δώσουμε ασφαλώς μεγάλη χαρά, εάν μπορέσουμε όλοι να τιμήσουμε με την παρουσία μας τον μεγάλο Ροταριανό δωρητή, που με το πολύ ανθρώπινο έργο του, σε κάθε ευκαιρία δεν παύει να τιμά και να προβάλει στην Μαγνησία και όχι μόνον, κατά τον καλύτερο τρόπο το Ρόταρυ.

Την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου , το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου , τίμησε τον μεγάλο ευεργέτη ροτ. Λάμπη Τσιμά. Μέσα από μια σεμνή και γεμάτη συγκίνηση τελετή , ο Διοικητής του Νοσοκομείου , το νοσηλευτικό προσωπικό , οι φίλοι του Νοσοκομείου, οι αρχές της πόλης μας , αλλά κυρίως ο Σύλλογος Καρκινοπαθών , εγκαινίασαν την καινούργια πτέρυγα Χημειοθεραπείας , η οποία είναι και αυτή προσφορά του ροτ. Λάμπη Τσιμά.
Προς τιμήν του όλη η πτέρυγα πήρε το όνομα του. Και βέβαια το έργο του και η προσφορά του , δεν σταματά εκεί , όπως εξήγγειλε ο ίδιος . Όνειρό του είναι να γίνει ο ξενώνας φιλοξενίας συγγενών των ασθενών .
Είναι μεγάλη η τιμή για τον Ρ.Ο. Βόλου , του οποίου ο Λάμπης Τσιμάς υπήρξε πρόεδρος , και συνεχίζει να είναι αρωγός στην κάθε του προσπάθεια.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν τρεις Διοικητές της 2484 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ , ο απερχόμενος ροτ. Κώστας Πετρίδης , η νυν ροτ. Χρύσα Τσελέπη , και ο εισερχόμενος ροτ Θεοδ.. Ασπασίδης ,
Τους οποίους βέβαια πλαισίωναν πολλοί ροταριανοί και των δύο Ομίλων του Βόλου.

Τομείς στόχευσης του Ρόταρυ
magnifiercross