Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Κοινή συνεστίαση με ροταριανούς από τον Ροταριανό Όμιλο Μπουργκάς – Πρεμετίβ

Στα πλαίσια της Ροταριανής Συναδέλφωσης , ο Ρ.Ο. Βόλου, την Πέμπτη 14 Ιουνίου ,πραγματοποίησε Κοινή συνεστίαση με ροταριανούς από τον Ροταριανό Όμιλο Μπουργκάς – Πρεμετίβ, της Βουλγαρίας.

Σε μια ζεστή βραδιά, οι πρόεδροι των δύο Ομίλων ,ροτ. Νίκος Σοφιάδης  και  Γιορντάν Κονσταντίνοφ   , έθεσαν τις βάσεις  για να συνεχίσουν τις επαφές και να ξεκινήσουν  συνεργασία   πάνω σε διάφορα προγράμματα και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουν  στο μέλλων , καθώς και την πραγματοποίηση  αδελφοποίησης   των δύο Ομίλων.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την προηγούμενη ημέρα , Τετάρτη 13 Ιουνίου , με την επίσκεψη μελών και φίλων των δύο Ομίλων ,στο Ίδρυμα «Άσπρες πεταλούδες» , όπου με πρωτοβουλία του Βούλγαρου ροτ. Κάμεν  Φιλίποβ  φυσιοθεραπευτή και του φίλου του Ρ.Ο. Βόλου Βολιώτη φυσιοθεραπευτή  κ. Λαυρέντη Βαλασσά , έγινε παρουσίαση μιας νέας  θεραπευτικής μεθόδου  και δωρίστηκε ένα ξύλινο  κρεβάτι , ειδικό για τις ανάγκες  της συγκεκριμένης μεθόδου.

Στις εκδηλώσεις αυτές παρέστησαν αξιωματούχοι των δύο Ομίλων , ο πρόεδρος του Ρ.Ο. Βόλου «Αργώ» , ροτ. Γιάννης Μαμούρας  και πολλοί φίλοι  του ρόταρυ.

 

Τομείς στόχευσης του Ρόταρυ
magnifiercross