Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Εκλογές με προοπτική…τετραετίας & άλλα τινά

•Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου. Πολλές οι παρουσίες … και η ευλογημένη… κάλπη με το άνοιγμα της απέδειξε ότι έκρυβε φλέβα χρυσού. Τα πολλά ελπιδοφόρα μηνύματα, βοηθούντος και του οίνου, έφεραν τα δικαιολογημένα χαμόγελα και την διάχυτη βεβαιότητα για ανοδική πορεία του Ομίλου σε βάθος τετραετίας. Η βραδιά της κάλπης, έφερε συνωστισμό ώριμων και διψασμένων για επιτυχημένες δράσεις προέδρων νύν … και μελλοντικών με τους: Κυριαζή Αλεξανδρίδη Πρόεδρο- Γιάννη Κουκορίνη Αντιπρόεδρο και εψηφισμένο πρόεδρο 2015-2016 - Στέλιο Μαραβέγια Γραμματέα και Υποδεδειγμένο πρόεδρο 2016-1017 και Νίκο Σοφιάδη Ταμία και Υποδεδειγμένο πρόεδρο 2017-2018.

•Δυνατές o παρουσίες στο υπό τον εψ. Γιάννη Κουκορίνη νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο 2015- 2016. Εκτός του πολλά υποσχόμενου για μία επιτυχημένη χρονιά Γιάννη, καθοριστική ασφαλώς θα είναι η συμβολή των πολύπειρων ροταριανών Κώστα Νεμπή, Μίλτου Μουστακαλή, Γιώργου Τσαμπούρη, Νίκου Σοφιάδη αλλά και του νέου αίματος που εκπροσωπείται στο Συμβούλιο με τους Αναστάσιο Μαράτο και Γιάννη Κινατσίδη. Εννοείται ότι τα παραπάνω τελούν πάντοτε κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της εκλεγείσης εξελεγκτικής Επιτροπής που την απαρτίζουν οι άτεγκτοι: Νίκος Τσαούτος και Νίκος Κάζος.

•Άψογοι σε όλη την εκλογική διαδικασία οι Αποστόλης Αγιώτης και Λεωνίδας Κοζανίτης ως μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής.

•Πολύ ουσιαστικός ο ταμίας μας και υποδεδειγμένος πρόεδρος Νίκος Σοφιάδης στην καθιερωμένη διμηνιαία ενημέρωση του για την οικονομική πορεία του Ομίλου.

•Ακούραστος ροταριανός εργάτης όπως πάντοτε ο τ. πρόεδρος Κώστας Στέλιαρος όχι μόνον μας εκπροσώπησε στo Σεμινάριο Δημόσιας Εικόνας του Διεθνούς Ρόταρυ που πραγματοποιήθηκε στις 29&30 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη, αλλά για μία ακόμη φορά σφράγισε με το κλικ του φακού του την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση της Θεσσαλονίκης.

•1η Δεκεμβρίου. Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και πολύ καλές εντυπώσεις και σχόλια από τον κοινωνικό μας περίγυρο, η εκτύπωση και διανομή από τον Όμιλό μας, του δίφυλλου ενημερωτικού εντύπου για το AIDS στο Πανεπιστήμιο - Σχολεία – Μπαράκια - χώρους συγκέντρωσης νέων αλλά και ένθετα στο φύλλο της εφημερίδας ¨Θεσσαλία¨

•Εντυπωσιακή πραγματικά η πορεία του ανασυσταθέντος Ομίλου Ροταράκτ Βόλου με πολλές και ενδιαφέρουσες κινήσεις - παρεμβάσεις. Με τις εθελοντικές του πρωτοβουλίες έχει κάνει έντονα αισθητή την παρουσία του στα δρώμενα της περιοχής μας.

Αντώνης Ζιούρας

Τομείς στόχευσης του Ρόταρυ
magnifiercross