30-01-2014 Κοπή πίτας & εορτασμός των 76 χρόνων λειτουργίας του Ομίλου

[imageeffect image=”5429″ type=”shadowreflection” align=”aligncenter” lightbox=”yes” target=”_self”]

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με τη συμμετοχή παλαιών ροταριανών και τ.Προέδρων του ομίλου που υπηρέτησαν τον ΡΟΒ πρίν 30 και πλέον χρόνια και είχαν την ευαισθησία να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Προβλήθηκε μια σειρά από φωτογραφίες που ξεκίνησαν από τη 10ετία του 1980 μέχρι το 2000. Σε ελάχιστο χρόνοπέρασαν από μπροστά μας 30 χρόνια, γεμάτα ρόταρυ και προσφορά….
Στην σύντομη προβολή,διαπιστώσαμε με νοσταλγία ότι πολλά μέλη δεν βρίσκονται πια κοντά μας . Έφυγαν φυσιογνωμίες, που άφησαν χαραγμένη τη σφραγίδα τους σε καλές, η δύσκολες στιγμές, μύστακες άσπρισαν, μαλλιά έφυγαν, όμως οι καρδιές των υπολοίπων και η διάθεση για προσφορά, σχεδόν, παρέμεινε η ίδια.
Τα «παλληκαράκια» και οι ροταράκτορες, που είδαμε, ωρίμασαν, έγιναν πρόεδροι, τ. πρόεδροι «χτίζοντας το μέλλον με δράση και όραμα» όπως έλεγε ένα σύνθημα εκείνης της εποχής, αφήνοντας στους νεότερους τη ροταριανή σκυτάλη και μια υπολογίσιμη κληρονομιά.
Είχαμε την τιμή και την χαρά να έχουμε μαζί μας ορισμένουςαπό τους «παλαίμαχους» τ.Προέδρους και στυλοβάτες του Ροταριανού ομίλου Βόλου όπως οι ΚΑΤΣΟΜΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 1984, ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ 1988, ΖΑΜΠΑΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ1989, ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ1991, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΙΜΗΣ 2009.
Παρευρέθησαν επίσης η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κα. Χρυσοβελώνη Μαρίνα κόρη του αημνήστου τ.Προέδου Γιώργου Χρυσοβελώνη (1959-60). Ο Αντί Περιφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων ροτ. Γιώργο Καλτσογιάννης ενεργό μέλος του ομίλου μας , Εκπρόσωπος της Υφυπουργού Μαγνησίας Ζέττας Μακρή , ο β.Δ/της Γιαννης Παλέτας, ο Τέως Διοικητής της 2480 Π.Δ.Ρ. Σώτος Σωτηρίου, Αξιωματούχοι της 2484 Π.Δ.Ρ. ο Πρόεδροςτου ΡοταριανούΟμίλου Βόλου «Αργώ» ροτ. Παναγιώτης Αθανασαράκης, η ΤέωςΔιοικητής του Inner Wheel κα. Καλύβα ΖαχαρακοπούλουΜαρία, η Πρόεδρος του Inner Wheel κα. Ράπτη Εύη , ο κ. Αστυνομικός Δ/ντής Μαγνησίας Ταμβάκης Γεώργιος, ενώ ο Δήμαρχός μας κ. Πάνος Σκοτινιώτης είχε την καλοσύνη να μας ενημερώσει ότι δεν θα παραβρεθεί στην συνεστίαση του Ομίλου μας λόγω του προγραμματισμένου γι’ απόψε Δημοτικού Συμβουλίου.

[postgallery_grid id=”grid_” data_source=”data-4″ orderby=”ASC” flickr_set=”No username entered” slidesetid=”kopi pitas 2014″ content_type=”image” columns=”4″ align=”aligncenter” imageeffect=”shadowreflection” lightbox=”yes”]

Leave a Comment

Comment (απαιτούμενο)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Όνομα (απαιτούμενο)
Email (απαιτούμενο)