Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Καταχώρηση σε ημερήσιο τύπο στις 29/1/2012

 

    • Ο Ροταριανός τροχός συνεχίζει τον ετήσιο κύκλο του, πραγματοποιώντας για τον Ροταριανό Όμιλο Βόλου, μία πολύ επιτυχημένη χρονιά που χαρακτηρίζεται από ένα αξιοζήλευτο πνευματικό, ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο, χάρις τον σωστό προγραμματισμό και τις άοκνες προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου της φετινής χρονιάς που απαρτίζεται από τους: Μίλτο Μουστακαλή Πρόεδρο, τους Αντιπροέδρους Κώστα Νεμπή και Νίκο Κοντοβά, Γιάννη Κουκουρίνη Γραμματέα, Παντελή Μαρέδη Ταμία, Νίκο Σοφιάδη Κοσμήτορα και μέλη τους Λεωνίδα Κοζανίτη και Κώστα Στέλιαρο.
    • Συνεχίζοντας το αμέριστο ενδιαφέρον του ο Όμιλος για τους ¨Μάγνητες Τυφλούς¨ και κάνοντας πράξη την προσπάθεια του για δημιουργία ενός ποιο αβίαστου χαμόγελου στα χείλη των πολύ αγαπημένων αυτών ανθρώπων με τις ειδικές ανάγκες, διοργάνωσε εκδήλωση με την ευγενική συμμετοχή της μεσοφώνου κας Σοφίας Καγιά και της κας Αννίτας Λεφάκη στο πιάνο, με τίτλο ¨Μουσικά Αφιερώματα¨.Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τις δαπάνες εξοπλισμού Γυμναστηρίου για τους ¨Μάγνητες τυφλούς¨
    • Ο Πρόεδρος του Ομίλου ρ. Μίλτος Μουστακαλής, στα πλαίσια του καθιερωμένου ετήσιου προγράμματος Υποτροφιών, επέδωσε εκ μέρους του Ομίλου, επιταγή Υποτροφίας Σπουδών στην φοιτήτρια Δημοσίων Σχέσεων και Διεθνούς Εμπορίου κα Γιώτα Κορομπίλη.
    • Στις Εκλογές που πραγματοποίησε ο Όμιλος, εξελέγησαν: για την θέση του Προέδρου ροταριανής χρονιάς 2012-2013 ο ρ. Κώστας Στέλιαρος και 2013-2014 ο ρ. Απόστολος Αγιώτης.
    • Ο Όμιλος σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου και την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων μέσα από ένα μήνυμα κοινωνικής μέριμνας και ανθρωπιάς έστησε στην πλατεία Αγ. Νικολάου, το¨Δέντρο της Αγάπης¨. Συγκεντρώθηκαν 2,5 τον. τρόφιμα και 1,5 τον. ρουχισμός που παραδόθηκαν στο Δημοτικό Παντοπωλείο.
    • Το Πυροσβεστικό όχημα 4χ4 που παραχωρήθηκε από τον Ροταριανό Όμιλο Βόλου, με μεγάλο χορηγό τον τ.πρόεδρο του Ομίλου ρ. Λάμπη Τσιμά για τις ανάγκες ενισχυτικής εθελοντικής πυρόσβεσης στην Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας είναι έτοιμο για να προσφέρει τις καλές του υπηρεσίες στην περιοχή μας, αφού ενισχύθηκε από τον Όμιλο πρόσθετα, με επιταγή 2.οοο ευρώ για τις ανάγκες του σε κίνηση.
    • Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την υποδοχή στην χώρα της Αργούς και των Κενταύρων των εκλεγμένων Προέδρων και Γραμματέων των Ροταριανών Ομίλων της 2484 Ροταριανής Περιφέρειας περιόδου 2012-2013, στο επίσημο εκπαιδευτικό Σεμινάριο PETS που πραγματοποιείται προ της ανάληψης των καθηκόντων τους στον Βόλο.
  • Το Ρόταρυ είναι Σύμβουλος του ΟΗΕ για ανθρωπιστικά και εκπαιδευτικά προγράμματα και ακόμα συνεργάζεται με καταξιωμένες διεθνείς οργανώσεις όπως : η UNISEF,η UNESKO, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών.

Του ρ. Αντώνη Ζιούρα

 

http://www.rotaryclubvolos.gr/wp-content/gallery/press/29_1_12/rot_new_29_1_12.jpg

Τομείς στόχευσης του Ρόταρυ
magnifiercross