Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Σεμινάριο Ηγετικής Ομάδας 14-15/02/2015

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου Ηγετικής Ομάδας ( DISTRICT TEAM TRAINING SEMINAR (DTTS) 2015-16 της Περιφέρειας 2484 Δ.Ρ. που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2015.
Οι εργασίες ξεκίνησαν με τον χαιρετισμό του Διοικητή Κώστα Καρβούνη , συνέχισαν με την παρουσίαση του θέματος της χρονιάς 2015-16 από τον εψηφισμένο Διοικητή Γ.Χριστοφορίδη, όπως το εμπνεύστηκε ο εισερχόμενος πρόεδρος του Δ.Ρ. για το 2015-16 Ravi Ravindran .
Η άρτια οργάνωση φέρει την υπογραφή του Ροταριανού Ομίλου Βόλου του οποίου τα μέλη , με την καθοδήγηση του προέδρου Κυριαζή Αλεξανδρίδη , εργάστηκαν και συνεργάστηκαν υποδειγματικά, ώστε τελικά να τους δικαιώσει το αποτέλεσμα.
Η φιλοξενία των ροταριανών ξεκίνησε από την Παρασκευή με οικοδεσπότες ροταριανούς από τον Ροταριανό Όμιλο Βόλου και τον Ροταριανό Όμιλο Βόλου «Αργώ» σε γνωστό τσιπουράδικο της πόλης , συνεχίστηκε το Σάββατο και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.

Εισηγητές ήταν οι : Δώρος Ιερόπουλος – Συντονιστής ζώνης 20Β , Π. Αποστολίδης Συντονιστής ζώνης και εισ. Trainer Περιφέρειας 2015-16, Λορέντζος Χαζάπης- β.Συντονιστής ζώνης 20Β για το Ρ.Ι. , Βασίλης Χρηστάρας – πρόεδρος της Επιτροπής Ροταριανού Ιδρύματος της 2484 Περιφέρειας , Στράτος Βλασακίδης και Δημήτρης Πιτσινίγκος .
Ανέπτυξαν θέματα που αφορούσαν τον Στρατηγικό σχεδιασμό- Membesrship Νέα επικοινωνία - Συναντήσεις Ομίλων - Συνεργασίες, fundraising - Τρόπους ενίσχυσης του Ροταριανού Ιδρύματος, για το Global Grant της 2484 Περιφέρειας , την χρήση του Rotary Club Central .

Συντονιστές ήταν οι: Β. Ιατρόπουλος pDG , Δ.Ιερόπουλος, Π.Αποστολίδης, Γ.Χριστοφορίδης, Κώστας Πετρίδης- Υποδεδειγμένος Διοικητής, Βασίλης Μακρής pDG και Κυριάκος Κατσίκης pDG.

Συζητήσεις , διευκρινήσεις , παρατηρήσεις, επισημάνσεις, ανταλλαγές απόψεων και ιδεών οδήγησαν σε εξαιρετικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα.
Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου βραβεύτηκε από τον συντονιστή ζώνης Δ.Ιερόπουλο η πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Καβάλας Βούλη Δημοπούλου για το μουσικό video clip με τίτλο «Κάντε το Ρόταρυ να λάμψει» σε στίχους και μουσική της ίδιας.

Το κλείσιμο πραγματοποιήθηκε από τον εψηφισμένο Διοικητή Γ.Χριστοφορίδη που έθεσε τους στόχους της νέας ροταριανής χρονιάς για την περιφέρεια 2484 Δ.Ρ.
Όσοι συμμετείχαν σίγουρα αποκόμισαν ευρύτερη οπτική, για την οργάνωση και ηγεσία, που θα αποτελέσουν εφαλτήριο επιστρέφοντας στους ομίλους τους, ώστε να συμπαρασύρουν και τους υπόλοιπους ροταριανούς στον αέναο αγώνα των ροταριανών για «προσφορά υπεράνω εαυτού» .
«Οι Ροταριανοί είναι επαγγελματίες που προσφέρουν γνώσεις, ικανότητες, εμπειρία, χρόνο και μοιράζονται το πάθος τους για να κάνουν το καλό στον κόσμο» αναφέρεται στα ροταριανά εγχειρίδια. Ένας από αυτούς είναι ο ροτ. Κώστας Στελιάρος , επαγγελματίας φωτογράφος μέλος του ροταριανού Ομίλου Βόλου , στον οποίο οφείλουμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, όχι μόνο που κάλυψε φωτογραφικά το σεμινάριο , αλλά συνολικά για την προσφορά του .

Τομείς στόχευσης του Ρόταρυ
magnifiercross