Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Η Περιφέρεια συγχαίρει τον κ. Χαρ. Τσιμά για τις σημαντικές δωρεές του στο Νοσοκομείο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Με αφορμή την τελετή εγκαινίων της νέας Μονάδας Χημειοθεραπείας του Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείου, μέρος της οποίας ανακατασκευάστηκε χάρη στην σημαντική οικονομική δωρεά του κ. Τσιμά, η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων συγχαίρει σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομικά εποχή κάθε πρωτοβουλία πολιτών, ώστε να εκσυγχρονισθούν νοσοκομεία και χώροι που παρέχουν υπηρεσίες υγείας στους συνανθρώπους μας, σφυρηλατώντας ανθρωπιστικά πρότυπα σε μια εποχή που η αξιακή κρίση καθιστά επιτακτική ανάγκη την μίμησή τους.

Όπως αναλυτικότερα αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων, «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων ευχόμαστε η πολύτιμη προσφορά του βολιώτη ευεργέτη κ. Τσιμά να αποτελέσει ένα ζωντανό παράδειγμα ανθρωπισμού και ζωής.

Είναι πολύ σημαντικό στη σημερινή εποχή να υπάρχουν συνεργασίες και συμμαχίες όπου πετυχαίνονται πολλά. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους Δήμους, τα Νοσοκομεία, το ΕΚΑΒ και την 5η ΥΠΕ, εκπονώντας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο «με στόχο να στηρίξουμε τον συνάνθρωπο σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία» όπως αναφέρει σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, έχει εντάξει στο ΕΣΠΑ 2014-2020 σημαντικά έργα και δράσεις που έχουν να κάνουν με τον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πολιτικής, στο Νομό Μαγνησίας.

http://www.taxydromos.gr/Topika/270978-h-perifereia-sygxairei-ton-k-xar-tsima-gia-tis-shmantikes-dwrees-toy-sto-no.html

 

 

Τομείς στόχευσης του Ρόταρυ
magnifiercross