Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Προσφορά αμαξιδίου ΑμεΑ μέσω του Ροταριανού Ομίλου

«Αυξάνει καθημερινά ο αριθμός των συμπολιτών μας που επιθυμούν χορηγίες και δωρεές τους να προσφέρονται σε συνανθρώπους, κινήσεις ή φορείς μέσω του Ροταριανού Ομίλου Βόλου», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τον Όμιλο, «τελευταία κίνηση η προσφορά της κας Στρούγκη Κωνσταντίνας μέσω του Ροταριανού Ομίλου Βόλου ενός αμαξιδίου σε συμπολίτη μας, προστατευόμενο της κουζίνας αλληλεγγύης, της κας Αγγελικής Ιωαννίτη. Έχουν ολοκληρωθεί πλέον οι εργασίες τοποθέτησης των οργάνων της παιδικής χαράς με δωρεά του Ροταριανού Ομίλου Βόλου, της νέας παιδικής χαράς στο πάρκο Αγίου Κωνσταντίνου και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου.

Ο Ροταριανός Όμιλος Βόλου και τον Αύγουστο δεν πηγαίνει διακοπές … λειτουργεί κάθε Πέμπτη βράδυ στις 21:30 στον δικό του… χώρο στο αίθριο του Ξενοδοχείου Παρκ και με χαλαρό πρόγραμμα».
magnesianews.gr

Ένα αμαξιδίο σε συμπολίτη, προστατευόμενο της Κουζίνας Αλληλεγγύης, πρόσφερε μέσω του Ροταριανού Ομίλου Βόλου η κ. Στρούγκη Κωνσταντίνα. Όπως τονίζουν τα μέλη του Ροταριανού, αυξάνει καθημερινά ο αριθμός των συμπολιτών που επιθυμούν χορηγίες και δωρεές τους να προσφέρονται σε συνανθρώπους, κινήσεις ή φορείς, μέσω του Ομίλου Βόλου.

Στο μεταξύ, έχουν ολοκληρωθεί πλέον οι εργασίες τοποθέτησης των οργάνων της παιδικής χαράς με δωρεά του Ροταριανού Ομίλου Βόλου, της νέας παιδικής χαράς στο πάρκο Αγίου Κωνσταντίνου και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου.

“Ο Ροταριανός Όμιλος Βόλου και τον Αύγουστο δεν πηγαίνει διακοπές … Λειτουργεί κάθε Πέμπτη βράδυ στις 21:30 στον δικό του… χώρο, στο αίθριο του Ξενοδοχείου Πάρκ και με χαλαρό πρόγραμμα”, επισημαίνει η διοίκηση του Ομίλου.
e-thessalia.gr

 

Δωρεά αμαξιδίου μέσω του Ροταριανού Ομίλου Βόλου

Προσφορά αμαξιδίου ΑμεΑ μέσω του Ροταριανού Ομίλου

 

Τομείς στόχευσης του Ρόταρυ
magnifiercross