Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Δίας…Νεραϊδότοποι & άλλα από την Συνεστίαση 11ης Σεπτεμβρίου

kazos_13-6-2013Ο Όλυμπος με τους νεραϊδότοπους, τους ιπτάμενους δίσκους στο μπαλκόνι του Δία, το στεφάνι στον θρόνο του Δία και το εκπληκτικό UFO στην ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου μαζί με τις πυραμίδες, τις πόρτες του Ολύμπου και την σπηλιά της Τσακαλόπετρας με την εκκλησία της, τις συνάξεις της Φιλικής Εταιρίας και το ισχυρό γεωμαγνητικό και ηλεκτρικό πεδίο, ήταν το πολύ ενδιαφέρον νοερό ταξίδι που μας προσέφερε ο δεινός ορειβάτης και λάτρης των ανεξήγητων φυσικών φαινομένων του Ολύμπου ρ. Νίκος Κάζος στην διάρκεια της συνεστίασης της 11ης Σεπτεμβρίου.
• Ελπιδοφόρα και με έναν άνεμο φρεσκάδας, η παρουσία και οι τοποθετήσεις στην συνεστίαση της Πέμπτης, της νέας ηγεσίας του Ομίλου Ροταράκτ Βόλου, με τον πρόεδρο Γιώργο Χατζηνώτα, τον Αντιπρόεδρο Κώστα Αγιώτη, την Γραμματέα Ασημένια Άνθη και τον Αναστάση Αλεξανδρίδη.
• Με πολύ συναισθηματική φόρτιση στο πλαίσιο της τριλέπτου παρουσίας το ταξίδι μνήμης στις αξέχαστες πατρίδες Σμύρνη- Τσεσμέ – Αλάτσατα- Έφεσσος, του προπροέδρου ρ. Γιώργου Ανθη.
• Πολύ χρήσιμη η παρουσίαση από τον Πρόεδρο, της διακριθείσης από το Διεθνές Rotary Ιστοσελίδας του Ρ.Ομίλου Καλαμαριάς στον τομέα του σχεδιασμού.

Αντώνης Ζιούρας

Τομείς στόχευσης του Ρόταρυ
magnifiercross